Ervaar het zelf

Stichting Begrijpmens is er voor jou!

Je bent altijd welkom om van gedachten te wisselen of een vraag te stellen. Dit kan bij ons, op afstand of bij jou op locatie. 

Hieronder vind je onze kalender met geplande activiteiten, deze word regelmatig aangevuld.

Samen verder

Inspiratie sessie voor Professionals

9 Maart
De hullen 11, te Drijber
14:30 – 17:00

Er is beperkt plaats, reserveren wordt aangeraden via contact@begrijpmens.nl

Wanneer je werkt met een doelgroep die niet binnen de standaard protocollen past, loop je tegen heel wat uitdagingen aan. 

Afwijken van de norm vraagt namelijk een ander niveau van processturing, maar maakt de noodzaak om dit goed te regelen ook groter. De ervaring leert dat in veel gevallen grip op het proces kan voorkomen dat dingen escaleren, er ruis ontstaat of nog erger: je verzandt in draaideurinterventies. Met als resultaat dat partijen tegenover elkaar komen te staan.

Vanuit onze ervaring en expertise met vaak zeer intensieve trajecten rondom het thema (U)HB/HSP, nemen wij professionals graag mee in hoe het ook kan, met praktische tips om de wederzijdse verwachtingen effectiever te managen en daardoor het draagvlak voor jouw plannen en activiteiten te vergroten. 

Spellen en spelen

11 Maart
De hullen 11, te Drijber
13:00 – 16:00

We horen graag of je er bij zult zijn, en met hoeveel personen, via contact@begrijpmens.nl

Tijdens deze middag kunnen jong en oud kennismaken met onze stichting en locatie in ontwikkeling. In de spellenschuur kunnen kinderen allerlei spellen spelen uit onze collectie of uiteraard zelf iets meenemen om met anderen te delen.

Maar daarnaast is er ook ruimte voor andere vormen van spel op ons erf. Wil je rennen, voetballen, trampoline springen of maak je liever muziek? Het kan allemaal.

In een aparte ruimte hebben wij een oudercafe waar je gelijkgestemden kunt vinden onder het genot van koffie/thee en wat lekkers, en bijvoorbeeld kunt neuzen in onze bibliotheek.

Afhankelijk van het weer is het vanaf 15:00 uur mogelijk om een vuurkorf aan te steken en te genieten van marsmellows of de wel bekende stokbroodjes 😉
(We willen graag zo inclusief mogelijk zijn, dus laat het ons vooral weten als er dieetwensen of uitdagingen zijn)

Een greep uit onze activiteiten

Doe dagen
Heerlijk in de buitenlucht bezig zijn met je eigen handen, uitvinden of bouwen. In de (moes)tuin of de boomgaard bezig zijn of genieten van het contact met de dieren. Er is altijd veel te doen!
Klik Hier
Inspiratie sessies
Zou je graag vrijblijvend kennis willen maken met ons en onze plek? Dat kan tijdens onze open inspiratie sessies.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Hulp nodig in welke vorm ook?