Contact

Stichting Begrijpmens

De Hullen 11
9419TH Drijber
+31 6 11 35 44 13

Hoe kunnen wij je helpen?

Lees hieronder de meest gestelde vragen over ons.

Onze stichting is momenteel vollop in ontwikkeling. Mocht je ons op welke manier dan ook willen ondersteunen dan ben je van harte welkom. Dit kan via een specifieke vacature maar je kunt ook meer “open”contact met ons opnemen.

Dit kan zeker! Meer informatie hierover volgt nog. Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een opleiding tot begrijpmens via onze stichting. Maar ook mensen met een DOEkracht certificaat van Land van Kben kunnen zich bij ons aansluiten. 

Op dit moment zijn wij open op afspraak. Aan een kennismaking of vrijblijvend bezoek zijn nooit kosten verbonden. Schroom dus nooit om contact met ons op te nemen als je benieuwd ben naar ons, onze locatie of wil onderzoeken of wij je verder kunnen helpen. 

Heb je een vraag?

Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. Links onder op deze pagina staan een aantal vaakgestelde vragen. 

In het contactformulier kun jij jouw vraag of opmerking kwijt, wees hierin zo volledig mogelijk dan kunnen wij je ook sneller beantwoorden.  Heb je suggesties ter verbetering of verloopt iets niet naar wens, meld het ons. Wij gaan er dan mee aan de slag.